Do 100% rabatu dla osób uczących się języków obcych

Tutaj możesz się ogłaszać, informować i promować.

Do 100% rabatu dla osób uczących się języków obcych

Postprzez RedAngel » 10 sie 2014, o 13:14

Zapraszam do przeglądania wystawionych przeze mnie pozycji wspomagających naukę języka hiszpańskiego, angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego (czasopisma, podręczniki, literatura w językach obcych). Siedem pozycji jest już w rabacie półrocznym - 2 czasopisma i 5 książeczek w języku hiszpańskim.

Przy pobraniu co najmniej 4 pozycji w jednym zamówieniu daję 50% rabatu na wszystko, czyli pozycje z rabatem półrocznym są za darmo. Co do zasady przy pozycjach z rabatem półrocznym zwracam punkty po potwierdzeniu odbioru, a przy pozostałych wg uznania zamawiającego - obniżam przed pobraniem bądź zwracam po potwierdzeniu odbioru. Jeżeli jednak komuś brakuje punktów, żeby pobrać wszystko na co ma ochotę, proszę o kontakt, będziemy kombinować:-).
RedAngel

Re: Do 100% rabatu dla osób uczących się języków obcych

Postprzez RedAngel » 20 paź 2014, o 17:55

Promocja aktualna. Kolejne czasopismo w języku hiszpańskim weszło w rabat półroczny
RedAngel

Postprzez bmz1 » 25 paź 2014, o 07:35

Są jakieś książki czy też czasopisma do nauki angielskiego ze zniżką? Tak żebym mogła skorzystać z promocji, bo ja jakoś nie mogłam nic znaleźć:( Może już ktoś pobrał
bmz1

Postprzez RedAngel » 25 paź 2014, o 09:01

Odpowiedź dla użytkownika w wiadomości prywatnej
RedAngel

Powrót do Ogłoszenia i promocje użytkowników