Ja też byłbym chętny do testowania
Zmiany zapowiadają się bardzo, ale to bardzo ciekawie
Dobrze, że finta się tak rozwija i przyciąga nowych użytkowników. U mnie w końcu się ruszyło. Przez kilka miesięcy nikt nic nie pobierał, a teraz w końcu udało mi się zdobyć punkty na kilka książek, które chciałem pobrać i już je pobrałem. Wczoraj się obroniłem i zachęcony w ten sposób do wymian zrobię przegląd biblioteczki i dodam kolejne książki. Uważam, że pomysł z lepszym prezentowaniem książek wyróżnionych lub takich, które są w schowkach wielu osób jest świetny. Wyróżnianie jednak działa. Miałem kiedyś wątpliwości, czy jest skuteczne, ale jak się zdarzyło 3 razy, że zaraz po wyróżnieniu 3 książki, które były dodane przeze mnie dawno zeszły, to teraz już nie wątpię w sensowność wyróżniania, jednak i tak szkoda mi na nie punktów, bo przy moim tempie ich zbierania są na wagę złota. Wyróżniam książki jak sypnie mi się więcej punktów, czyli raz na jakiś czas wyróżniam z 5 książek. Co do schowków - bywało, że 5 osób miało moje książki w schowkach przez długi czas. Ja nie dodaję do schowków wielu książek, bo jestem realistą. Dodaję tylko priorytetowe. Nie widzę sensu dodawania nie wiadomo ilu książek do schowka, skoro czekam na prawdę długo, aż uzbieram punkty na każdą z moich priorytetowych do pobrania książek. Zazwyczaj mam po 4-6 książek w schowku. Jak go opróżnię, bo je pobiorę, to dodaje następne dopiero.