ha! ja zawsze pytałam o to admina jak zapowiadał zmiany ale... Już PRZESTAŁAM.
nie warto xD
Będziesz miała odpowiedź w stylu "Dbając o dobro userów finty dokładamy wszelkich starań by jak najszybciej...Nie jestem jednak w stanie podać żadnej wiążącej daty." i zdążałam wyjechać za granicę i wrócić, i znowu wyjechać i wrócić i lata mijają ;p Ale ja już teraz przynajmniej widzę światło w tunelu! spieszę wiec cię poinformować że jest! To ty nie testujesz? to ile ludzi testuje?!
Zauważyłam tylko dla Ciebie, że ze strony testów to w sumie nie ma problemów i ta nowa finta to już jest dograna. Błędziki zdarzają się małe, wszystko ładnie wygląda, a i tutaj się pojawi błąd przecież a jakoś wszystko działa. Jak dla mnie więc to od nowego roku już mogłoby być.
I dla Ciebie w mikołajkowym prezencie zrzucik "giełdy" na nowej fincie. mój widok. Masz widoczny stan konta i
kursy i to każdy ma w zakładce PUNKTY (ze swoim stanem konta).
PS ale chyba ze sprzedażą to jest tak, ze amdin tego z góry nie skupuje od nas, tlyko trzeba czekac na chętnych. bo kupić możesz od razu od ręki i mi to zajęło minutę!!! i już je miałam. ale ze sprzedażą to pewnie trzeba poczekać jak inni opylą, pewnie liczy się kolejność zgłoszeń ofert sprzedaży (skoro wszystkie po tym samym kursie)
Na giełdzie też można "od ręki" kupić punkty w przeciwieństwie do sprzedaży punktów, gdzie już trzeba poczekać na chętnego do kupna i przepychać się w kolejce wszystkich sprzedających.
Tak napisał admin, więc chyba chodzi o to, że nie będzie to tak natychmiast, że od razu w minutę sprzedasz 10 000 pkt xD, nawet jak już wystartuje portal. Chyba cię wprowadziłam w błąd. chyba tzreba tam będzie czekac na zbyt swoich punktów. no nie wiem jeszcze! admin powie ;p MILKNĘ