Tradycje kulinarne Japonii
Stan: dobry / widoczne ślady użytkowania
Liczne podkreślenia i przypisy, ale wszystkie ołówkiem.
100PKT 10,00zł
Forma wysyłki
list zwykły priorytetowy
Zasięg wysyłki
Polska
Czas realizacji
5 dni roboczych
Szczegóły przedmiotu
- Autor: Tomaszewska-Bolałek Magdalena
- Gatunek: Popularnonaukowa
- Format: miękka okładka
- Rok wydania: 2006
- Język: polski
- Wydawca: Hanami
- Opis fizyczny: str. 176
Opis przedmiotu
Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Ostatnia zmiana: 2021-04-09 12:41
Liczba odsłon: 0
Zgłoś naruszenie lub błędne dane przedmiotu
Wystawiający
Jak zamawiać przedmioty
Żeby zamówić przedmiot musisz posiadać odpowiednią liczbę punktów.
Punkty możesz zyskać wystawiając do wymiany własne przedmioty.
W każdej chwili możesz również kupić dowolną liczbę punktów w serwisie.