Dodaj przedmiot

Tradycje kulinarne Japonii

Stan: dobry / widoczne ślady użytkowania

Liczne podkreślenia i przypisy, ale wszystkie ołówkiem.

100PKT 10,00zł

Przedmiot nie jest w tej chwili dostępny do wymiany

Forma wysyłki

list zwykły priorytetowy

Zasięg wysyłki

Polska

Czas realizacji

5 dni roboczych

Szczegóły przedmiotu

  • Autor: Tomaszewska-Bolałek Magdalena
  • Gatunek: Popularnonaukowa
  • Format: miękka okładka
  • Rok wydania: 2006
  • Język: polski
  • Wydawca: Hanami
  • Opis fizyczny: str. 176

Opis przedmiotu

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Ostatnia zmiana: 2021-04-09 12:41
Liczba odsłon: 0
Zgłoś naruszenie lub błędne dane przedmiotu

Wystawiający

Jak zamawiać przedmioty

Żeby zamówić przedmiot musisz posiadać odpowiednią liczbę punktów.

Punkty możesz zyskać wystawiając do wymiany własne przedmioty.

W każdej chwili możesz również kupić dowolną liczbę punktów w serwisie.

Katalog przedmiotów