Możesz korzystać z kilku opcji naraz. Ja ostatnio wystawiłam swoje książki na innym portalu i dwie zeszły natychmiast, bez reklamowania i zabiegania o zbyt. i to za pieniądze! Miałam kasę na wysyłkę i jeszcze za książkę. Warto nie ograniczać się do finty. Po co blokować sobie szanse na upragnione tytuły? Może spróbujesz powystawiać swoje oferty w innych miejscach? a na fincie możesz prosić o obniżki, bo jakoś innym dajesz, a samemu nie bierzesz. gdyby tak konsekwentnie negocjować za każdym razem obniżkę choćby 20, 30 punktów to już byłoby wiele.povc12 napisał(a):Jeśli do końca roku nic się u mnie nie ruszy, to chyba wycofam moje książki stąd, sprzedam na Allegro lub innym portalu i za pieniądze w księgarni kupię te trzy, które tak chcę pobrać tu.
Może ktoś chce punkty na podaju w zamian za oddanie punktów na fincie i poratuje povc12??????? Wymiana punktów z podaja na fintowe?Teraz zaglądam[na podaj], bo mam jeszcze niedobitki punktów, ale nic nie ma dla mnie, za to tu jest sporo, a konto świeci pustkami...
Jak jestem zbyt uśmiechnięta, naiwna, to mnie ludzie kantują, oszukują, okradają i wykorzystują. A poza tym ja się lubię złościć i mam to w naturze, zwłaszcza w TE DNI Ludzie dzielą się na Gniewnych, Wstydliwych, Zestrachanych. Ja nalezę do gr.I i tak już mi zostanie. Gniew popycha do działania i ulepszania sytuacyj wszelakich. Jasne, kochanie, że nikt nie zmusza do wystawiania, negocjowania. Ale ja jestem ciekawska w zakresie ekonomii i psychologii, toteż patrzę i oczom nie wierzę, badając sytuacje tutejsze pod kątem... sensowności. w końcu człek - istota rozumna to jego działania powinny mieć racjonalny CEL i powody zachowań. A mnie się wydaje, że tu emocje a nie rozum prym wiodą. no i nie mam danych, wyników badań, co ludźmi powoduje, na co liczą. Rozumne dla mnie jest i znane z opowieści, że ludzie wola sprzedać punkty na giełdzie i kupić sobie za to coś, czego tutaj nie znajdą oraz pokryć koszty wysyłek. W drugą stronę, co do braku punktów, to nie znam się, nic nie słyszałam, a w sumie można je dokupić. A od obniżania cen, dawania się łoić, nam ich nie przybędzie.moja nelcia-chochelcia♥ napisał(a):I nie ma się co wściekać bo złość urodzie szkodzi.
kasia napisał(a):odnoszę wrażenie, że kilka osób zrobiło sobie z tego serwisu dodatkowe źródło zarobku.
Ananka napisał(a):A gdzie się sprawdza ile wysłałaś, a ile zamówiłaś? Ja tego nie umiem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość