Swoją drogą - fajny eksperyment. Optuję za minimalizmem jeżeli chodzi o interwencje administracji centralnej, zobaczymy jak zadziała niewidzialna ręka rynku.
duch_puszczy napisał(a):Ta za 470 była początkowo za 500, ale widać ktoś się nieco zreflektował:P
Inis napisał(a):duch_puszczy napisał(a):Ta za 470 była początkowo za 500, ale widać ktoś się nieco zreflektował:P
Rozumiem, że pijecie do biografii Plath?
Książkę tę trudno dzisiaj zdobyć w normalnym obiegu, na allegro też jest dość droga. Miałam o nią wiele pytań kiedy wisiała w moim biblionetkowym schowku - stąd wiem, że to pozycja poszukiwana. Wyceniłam ją tak, żeby nie stracić na jej oddaniu. Jeśli komuś będzie na niej zależało to ją pobierze, jeśli nie - to książka trochę powisi, albo wywędruje z mojej biblioteczki w inny sposób.
Czemu miałabym oddać wartościową i poszukiwaną książkę za jakąś śmieszną cenę? Liczę na to, że będę mogła pobrać za nią np. dwie inne, bo system 1 za 1 funkcjonuje na podaju i jak widać, zupełnie się nie sprawdza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość