Szacun dla ADMINA, że tak długo dokładał do naszych transakcji. Podziwiam cierpliwość w dawaniu wykorzystywania się. Ciągle było nam mało

przecież były propozycje podniesienia wartości na przedmioty półroczne. Uważam, że za długo się to ciągnęło. Pewnie, że nie jestem pocieszona tymi zmianami, bo pozycje, które mam w schowkach już nie będą dla mnie takie atrakcyjne, też zazwyczaj czekałam na promocję półroczną.
Mam propozycję dla ADMINA, aby te promocje co jakiś czas się zmieniały

Ta od marca nie jest chyba trafiona, ponieważ zdarzało mi się pobierać od takich osób i niestety nie było z nimi kontaktu nawet po interwencji ADMINA po czym dochodziło do anulowania transakcji.
Sprzedawcy wprowadzają co jakiś czas promocje na różne przedmioty. Weźmy na przykład jedną ze stacji paliw, co 3 tygodnie zmiana promocji inny produkt promowany.
Drogi ADMINIE podejrzewam, że naród polski jest przedsiębiorczy i to też potrafi ominąć
Dla mnie portal TEN to swego rodzaju hobby. Cieszę się, że komuś są potrzebne rzeczy, które mi się nie przydają i odwrotnie. Taki wspólny interes i niekoniecznie czyimś kosztem.